Top image

Juniorky z Vratislavic úspěšné v Praze na Pankráci

29. 4. 2012

V opravdu letním počasí v sobotu 28. 4. 2012 na prvním letošním venkovním turnaji celorepublikové beachvolejbalové junior lize získali juniorky Beach Volley Vratislavic první úspěchy v začínající sezóně.
Turnaje v Praze na Pankráci se zúčastnilo 15 týmů z celé republiky. Za BV Vratislavice hrály tyto páry: Lucka Pokorná se Sárou Košatovou, Anička Bartoňová s Peťou Charyparovou, Terka Kvapilová s Bárou Svobodovou, Niky Patzaková s Adri Glaserovou a Terka Stašáková s Gábi Vazačovou.
Po čtyřčlenných skupinách, kde se hrálo na jeden set, všechny týmy postoupily do pavouka. A i zde poražení v pavouku dohrávali zápasy o pořadí. Každý pár odehrál tedy minimálně 5 zápasů, což je v tomto období velmi přínosné.
Bylo možno vidět velmi zajímavé a těsné výsledky, jak např. v boji o semifinále, kde vratislavická dvojice Terka s Bárou prohráli s Pankráckou dvojicí v tie-breaku 21:19 (hraje se do 15) a pak samotné semifinále mezi vratislavickými Aničkou s Péťou a Luckou se Sárou nabídl napínavou a kvalitní hru, která skončila také až v tie-breaku 20:18.
Pro členky BV Vratislavice byl turnaj součástí přípravy před soustředěním v Itálii. Pak následuje 13. května turnaj Gala Cup ve Střešovicích.
Celkové pořadí Juniorligy AQUAPALACE PRAHA – juniorky:

  1. Silvia, Lucka – TJ Červený Kostelec
  2. Lucka, Sára – BV Vratislavice
  3. Ani, Péťa – BV Vratislavice
  4. Bára, Saša – Beachklub Pankrác
  5. Terka, Bára – BV Vratislavice
  6. Adri, Paty – BV Vratislavice
  7. Terka, Gábi – BV Vratislavice

70 fotek je ve fotogalerii