Top image

Kadetky hrály krajský přebor

19. 11. 2012

Další kolo krajského přeboru kadetek jsme odehráli v sobotu 17. listopadu v hale Lokomotivy Liberec. BV Vratislavice měly v sestavě: Nikolu Patzakovou, Adél Kollertovou, Terezu Šimkovou, Anežku Strakovou, Gábi Čermákovou, Anetu Futerovou, Kačí Hlubučkovou, Míšu Sémovou a jako libero Míšu Kocourovou.

Tuto soutěž jsme přihlásili, aby mladé hráčky, které tolik nehrají v juniorkách, získaly herní zkušenosti a s radostí si zahrály. Což se v prvním zápase vůbec nedařilo. Výsledek proti favoritovi nakonec nebyl špatný (ve střední části jsme s nima drželi krok i skóre), ale ten projev nebyl vůbec týmový a radostný. S domácí Lokotkou prohráváme 0:2.

Po domluvě v šatně, jsme proti nakonec vítězovi celého turnaje, Turnovu, odehráli naopak bojovný, nadšený a týmový výkon. Celou halu zaujal zejména druhý set, který dopadl 33:31 pro Turnov (celý zápas 0:2), ale my jsme měli hodně setbolů a byli jsme opravdu blízko vítězství.

A jak už to bývá, poslední zápas se nám zase moc nepovedl. S Tanvaldem jsme také prohráli 0:2, kdy jsme si mysleli, po dobrém výkonu s Turnovem, že vše půjde samo. Ale ono nešlo.

Všechny tyto zápase snad přinášejí pro každého mnoho zkušeností, jak správně hrát a chovat se na hřišti.

Celkové výsledky soutěže jsou zde.