Top image

UVEX Regionální MČR Liberec – 3. kolo

16. 7. 2012

Jak je snad už zvykem, o víkendu 7. a 8. července 2012 zase při slunečném počasí proběhlo 3. a poslední kolo Uvex Regionální MČR amatérů v beachvolejbalu na kurtech liberecké přehrady.

V sobotu hráli od 9 hod muži a od 13.30 ženy.

V neděli od 9 hod kategorie mix.

V mužích při menší ale o to cennější účasti (např. Honza Maštalíř, Jirka Kafka, Kuba Neumann, Edy, Martin Votrubec, Petr z Jirkou přijeli z Prahy) nakonec po urputných bojích zvítězil tým Honzů (Honza Mitušina, kterému nepřišel parťák a tak vzal za vděk mou účast). Druzí skončili Petr a Jirka z Prahy a třetí byli jen o jeden míč Martin s Kubou před Honzou Maštalýřem a Jirkou Kafkou. Edy s Kubou byli pátí. Já si to užil, doufám, že i ostatní.

V ženách si vítězství odvezly sestry Jindrovi (Nikča a Verča), druhé skončily sestry Kvapilovi a třetí byly naše juniorky Péťa Charyparová a Anni Bartoňová.

V neděli v mixech se zúčastnilo 13 týmů a potřetí za sebou vyhráli Bryknarovi. Ve finále těsně porazili Bambiho s Kubou (Nejedlí – to je příjmení), bronzoví byli Petr Uhlárik s Katkou Havlíkovou (juniorka Bižuterie Jablonec).

Děkujeme Všem za dobrou atmosféru a skvělé zápasy.

Příští rok připravuji nejen grilovaná křidýlka, ale i naše bramboráky.

Kompletní výsledky ze všech turnajů jsou v příloze, fotky níže nebo ve fotogalerii.