Top image

1. turnaj minivolejbalu - Nový Bor

21. 10. 2013

Přes 150 týmů mladých hráčů a hráček se zúčastnilo 1. kola minivolejbalu v sobotu 19. října v hale v Novém Boru. Náš klub Beach Volley Vratislavice byl zastoupen celkem 11 týmy, což byl po Dukle Liberec nejvyšší počet týmů. Turnaje se dále zúčastnily týmy z TU Liberec, Nového Boru, Frýdlantu, Mnichovo Hradiště, Nového Boru, České Lípy.

V nejmenší kategorii nás reprezentovali: Verča Havrdová s Kristýnou Ptuchovou, Natálka Hořejší a Šlamborová, Natálka Kmínková, které nepřišla spoluhráčka a tak hrála s Kubou z Frýdlantu, Natálka Novotná s Karolínou Bajerovou, Petr Kučera s Nelinkou Příhodovou, Eliška Dittrichová se Zuzkou Žákovou.

V další kategorii hráli: Adélka Dlouhá s Dančou Glaserovou, Denda Franzová s Majdou Růzhovou a Jitka Doubravová s Leonkou Šimůnkovou.

A už opravdový volejbal hrály dva týmy: Kačka Dlouhá s Adri Peřinovou a Katkou Mráčkovou a tým Lenka Máchalová s Nati Bitkovskou a Vendy Drechslerovou.

Všichni bojovali a zahráli hodně zápasů a všichni také obdrželi věcné i sladké ceny. Nejcennější nejsou výsledky, ale získané zkušenosti.

Ve fotogalerii 100 fotek.