Top image

Finále regionů ve Slavkově u Brna

28. 7. 2013

Po červnových 3 turnajích na našich 3 nových beachvolejbalových kurtech proběhly o víkendu 13. a 14. července finálové turnaje Mistrovství ČR regionů ve Slavkově u Brna. První dvě dvojice z mužské a ženské kategorie mají zajištěnou nominaci na Mistrovství ČR, kam se ostatní dvojice musí nominovat počtem získaných bodů z celého roku 2013, což zase není tak jednoduché. Je tedy o co hrát.

V mužském turnaji nás reprezentovala na rychlo složená dvojice Honza Charousek, Dominik Musílek. Škoda, poněvadž jak se potvrdilo, souhra hráčů při vyrovnaných bojích je důležitým faktorem. Po prvním vyhraném utkání se dostali kluci už k týmům, které mají vysokou kvalitu a právě v týmové souhře viděli důvody prohry v dalších 2 zápasech. Konečné 9. místo je dobrý výsledek a chlapi děkujem!!

V ženách jsme zastoupení neměli, Terka Vańková, která chtěla hrát společně s Maruškou Suchánkovou, nemohla, neboť byla v ženském žeříbříčku ČR do 20 místa. Prostě, moc kvalitní hráčka. Škoda.

V mixech jsme měli dvojnásobné zastoupení. Jednalo se však už o finálový turnaj, kde všechny dvojice jsou kvalitní a sehraní. I tak je pro mě 13. místo Honzy Charouska a Terky Vaňkové výsledkovým zklamáním. Příjemným překvapením je 9. místo Marušky Suchánkové a Dominika Musílka.

Více na http://www.cvf.cz/?clanek=12210