Top image

Juniorky BV Vratislavice stříbrné v krajském přeboru 2012/13

11. 4. 2013

V sezóně 2012/13, v celkem pěti turnajích na různých místech (jeden z turnajů jste mohli sledovat i v tělocvičně ZŠ Vratislavice), naše juniorky získaly stříbrné medaile. S vítězným TJ Turnovem sehráli pokaždé vyrovnané utkání, které se vždy rozhodovaly až ve třetím setu, v tie-breaku. Bohužel v krajském přeboru jsme s TJ Turnovem ani jednou nevyhráli. Zase naopak, TJ Turnov nad námi nevyhrál v Českém poháru. I tato zajímavá bilance svědčí o velmi dobré úrovni juniorek v libereckém kraji.

Škoda našich častých a bohužel i dlouhodobých zranění - nejdříve Adriana Glaserová, pak Anička Bartoňová, často zraněná byla Terka Stašáková, jednou zraněná byla i Terka Kvapilová, Nikol Patzaková, Bára Svobodová. I přes tento nepříznivý vývoj si družstvo udrželo svoji výkonnost (druhé místo v KP, 13. místo v Českém poháru ČR. )

Moje poděkování a poděkování Vratislavic si právem zaslouží: Anička Bartoňová, Petra Charyparová, Lucka Pokorná, Gabriela Vazačová, Terka Stašáková, Terka Kvapilová, Bára Svobodová, Nikol Patzaková, Adriana Glaserová a novým Káje Adamcové a Anetě Futerové.

Celkové výsledky: http://www.cvf.cz/souteze.php?action=skupina&id=4386

Fotky ve fotogalerii