Top image

Itálie 2014 - jak vše šlo

10. 5. 2014

Itálie 2014

Pátek: odjezd v dle plánu, cesta až do Rakouska bez problémů, zde nás zdržely opravy tunelů, nicméně BUS 56 dorazil do Bibione v 7.30 hod, BUS 49 přes Sokolov dorazil v 11 hod. Po cestě jsme viděli sníh, déšť, zimu, sluníčko jsme viděli až italské.

Sobota: první tréninky dopoledne (BUS 56), odpoledne všichni od 15 hod, rozdělení do skupin, počasí – perfektní, větrné, cca 20°C, pod mrakem, voda 16°C.

Neděle: kategorie rozděleny do 2 skupin, každá skupina po 6 členů, hodně prostoru pro individuální přístup, po každém tréninku lekce se Standou na protažení a mírné posilování. Lahodná sekaná s bramborem, obloha italská rajčata a papriky. 2 tréninky (od 9.00, od 15.00 hod), počasí větrné, pro hru zvláště odpoledne velmi těžké, teplota vzduchu 22°C.

Pondělí: zase tréninky dopoledne i odpoledne, po tréninku na kurtu lekce se Standou zaměřenou na protažení a posilování problematických částí těla. Povedená kombinace italských těstovin s českým gulášem. Teplota 24°C, jasno, mírně větrno.

Úterý: dopoledne (odjezd v 9 hod, příjezd v 12 hod) výlet do centra Bibione (místní trhy plné čerstvého ovoce a zeleniny). Jasmínová rýže s hráškem a vepřovým masem, prostě skvělé rizoto se sýrem a italskými rajčaty. Po obědě polední klid narušen mezinárodním utkáním mezi zástupci našeho kempu a italským mladíky (cca 25 let) na pláži. V 16 hod odjezd do Caorle (dobrovolné), většina volí pláž a příležitostné zahrání, příjezd z Caorle v 21 hod. Slunečné jasné počasí, 24°C, čerstvý vítr.

Středa: Každý dvě fáze, jen turnovské juniorky jeli do Benátek na celý den, zamračeno, brzy ráno silný, po 9 hod už jen mírný, větřík, ideální počasí na beachvolejbal. Boloňské špagety se sýrem, prostě italská klasika. Ve 14 hod přednáška o tejpování. Odpolední trénink většinou příprava na kempový turnaj. Večer a nakonec celou noc osvěžující déšť, 20°C.

Čtvrtek: celodenní turnaj dvojic Mocca Cup 2014, 22 dámských dvojic (ženy, juniorky, kadetky), 15 dvojic mužů, 6 dvojic míčovek. Od 9 hod skupiny. V kuchyni tentokrát úspěšně asistoval Jarin Bocheňský, výsledkem nového týmu v kuchyní byl super bramborový guláš. Od 14.00 hod pavouk v každé kategorii, velmi náročné – jasno, ráno bezvětří, odpoledne vítr zesílil, výhoda pro zkušenější dvojice, 26°C. Od 20 hod vyhlášení turnaje + vystoupení pokojů na terase, poděkovaní všem, prezentace fotek z kempu. Od 22 hod pravá italská diskotéka.

Pátek: super počasí od rána, 28°C, bezvětří, dopolední tréninky od 10 hod. Vynikající kuřecí nudličky s italskou zeleninou a jasmínovou rýží. Odpoledne hrací tréninky mixů, míčovky hry v moři. Večerní úklid pokojů před odjezdem.

Sobota: v 7.00 hod budíček, okamžitý doúklid a úspěšné předání pokojů. Opět jasno, lehký vánek, 28°C, většinou hry na pláži a v moři. Plánovaný odjezd v 18.30 hod.

Trenéři:

  • Míčovky: Renata Straková, Lůca Lucie Pokorná
  • Kadeti: Mára Marek Brychta
  • Juniorky: Jarin Jarda Bocheňský
  • Ženy: Kuba pilot Moštěk
  • Chlapi: Jerry Tomáš German
  • Fyzička a protažení po každém tréninku: Standa Robokop Abrt
  • Kuchyně: Máca Marcela Chmelíková, Jan Kvapil