Top image

Juniorky druhé v kvalifikaci krajského přeboru

7. 10. 2014

![](20140927_jky_cp_decin_1.jpg)Kvalifikace se hrála v neděli 5. října na TU Liberec.
Začaly jsme zápasem s Doksy, se kterými jsme jednoznačně vyhrály 2:0.
Poté následoval match s TU Liberec, se kterou jsme sice prohrály 1:2, ale první set jsme s kvalitním servisem a velmi dobrým útokem na síti vyhrály. Druhý set se vůbec nevyvíjel dobře, protože jsme začaly prohrávat asi 3:0 a díky tomu hodně klesla **psychika,** která poznamenala celý tým a bylo to dost vidět - žádný útok, nevykrývání se a žádné povzbuzování!! Takže druhý set zaslouženě vyhrála Technička. Třetí set se také už od začátku nevyvíjel dobře - kvalita servisu klesla, útok a obrana v poli také. Je to škoda, protože jsme na ně měly a hodně nás tahle prohra, jakožto jediná, velmi mrzí. Ale věříme, že Techničku jednou porazíme! :-)
Poslední zápas, který nás čekal, byl s Jabloncem ''B''. Šly jsme do toho s tím, že ho jednoznačně vyhrajeme a taky jsme ho vyhrály. Ale nesmí se nic podceňovat - i méně schopné hráčky umí překvapit!
A takhle dopadly všechny zápasy v setech:
**BV Vratislavice** - Doksy **2:0** (25:6, 25:10)
**BV Vratislavice** - TU Liberec **1:2** (25:20, 18:25, 8:15)
**BV Vratislavice** - Jablonec ''B'' **2:0** (25:8, 25:4)
Základní sestava byla klasická - _Ráďa Staňková, Jana Pokorná, Anet Futerová, Nikol Patzaková, Adri Glaserová a Eliška Tichá._ Já střídala Anet na servisu_, Káťa Šolcová Elišku Tichou_ na smeči a _Jana Štolbová_ Ráďu na náhře _+ Míša Kocourová_ jako libero a ještě s námi byla jako psychická podpora _Kája Brnová_, která i když hrát ještě nemůže, tak má úsměv na tváři a moc se těší na další kolo, kde už bude stoprocentně hrát!
Já osobně tento turnaj hodnotím docela pozitivně, ale ČP je lepší - více si zahrajeme.
Mějte se hezky,
Johana a Jarda Bochenští :-)