Top image

Starší žákyně - 1. kolo kraje

1. 12. 2014

Po vcelku úspěšné kvalifikaci krajského přeboru starších žákyň (6. místo v nabité konkurenci a s hodně mladým kádrem) jsme v 1. kole krajského přeboru konaného v neděli 23. listopadu 2014 v Tanvaldu, nepotvrdili vydobitou pozici. Sice pokles na 7. místo není tragický, ale nezaznamenali jsme žádný herní vzestup. Dělali jsme hlavně základní chyby na podání a příjmu podání soupeře. Prostě tréninkové manko některých hráček základní sestavy se projevilo.

Nejdříve jsme v turnaji prohráli s Duklou Liberec 0:2, pak v tie-breaku porazili Jiskru Tanvald 2:1 a nakonec postupující ZŠ Ještědská nad námi zvítězila vcelku hladce 0:2. Je pravda, že jak Dukla tak Ještědská jsou proti nám skoro profesionální týmy (trénují dvojnásobek toho co my), ale díky právě základním chybám na podání a na příjmu soupeřova podání jsme nemohli soupeře "zlobit bojovností", která by nás měla charakterizovat.

V příštím kole krajského přeboru potkáme ve své skupině Lokomotivu Liberec (sestoupila z první čtyřky), Duklu Liberec a Tanvald. Hrát se bude 13. prosince na Dukle Liberec.