Top image

Starší žákyně v 2. kole krajského přeboru

15. 12. 2014

Naše jasně nejmladší družstvo v soutěži (mimo Kristýny Čermákové jsou všechna děvčata věkem mladší žákyně) drží v konkurenci starších děvčat střední výkonnostní skupinu, tzn. aktuálně 7. místo z 12 týmů v krajském přeboru starších žákyň ve volejbalu. V sobotu 13. prosince 2014 jsme odehráli na stejném kurtu jako hraje extraligová Dukla Liberec už 2. kolo krajského přeboru.

A byl to pro nás opravdu tvrdý boj o udržení 7. místa, které zaručuje účast v střední výkonnostní skupině. Starší děvčata z

Lokomotivy Liberec i Dukly Liberec nás porazily vcelku bez potíží, kdy jsme se na začátku setů soupeře drželi, ale pak hlavně díky podání, bylo o vítězích celkem jasno. Zato bitva s Bižutérií Jablonec byla opravdu napínavá. První set jsme těsně prohráli, ale druhý i třetí set v nervy drásajících koncovkách nakonec vyhráváme (dobrý servis Mráčkové) a udržujeme si vysněné 7. místo. Velmi cenné, zvláště když chyběly nemocné Nikol Valentová a Adri Peřinová.

Za BV Vratislavice hrály: Kačka Mráčková, Kačka Dlouhá, Kristýna Čermáková, Lenka Máchalová, Nikola Absolonová, Vendy Drechslerová, Natty Bitkovská.

Další kolo se hraje 25. ledna 2015 v městské hale v Jablonci n. N. Podrobné výsledky v příloze.