Top image

Úspěšné mladší žákyně v kraji

3. 12. 2014

Poslední listopadová neděle 30. 11. 2014 byla pro nás ve znamení krajského přeboru mladších žákyň. A poněvadž většina z našich mladších žákyň současně hraje i krajský přebor starších žákyň, tak v této kategorii naše děvčata hrají o přední umístnění.

Máme přihlášeny dva týmy, kde hrály: Kačka Mráčková, Kačka Dlouhá, Lenka Máchalová, Adri Peřinová, Nikol Valentová, Natty Bitkovská, Vendy Drechslerová, Verča Lásková a Adéla Dlouhá.

Jeden tým v nejlepší šestičlenné skupině (Nový Bor, SK Ještědská, Dukla Liberec, Mn. Hradiště, TU Liberec) dosáhl na celkovou druhou pozici, kdy děvčata prohrála jen s Duklou Liberec (jasný vítěz v tomto turnaji).

Druhý tým obsadil celkové 10 místo, kdy ještě v posledním zápase bojoval o 6. místo. Jde o potvrzení dobré hráčské i trenérské práce v našem klubu, kdy v úplně amatérských podmínkách dosahujeme dobrých výsledků.

Další turnaj mladších žákyň se hraje až 15. února 2015. Děvčata můžete ale vidět v kategorii starších žákyň, 13. prosince 2014 na Dukle Liberec. Turnaje začínají v 9 hod.

Fotky ve fotogalerii.