Top image

Vánoční turnaj 2014

22. 12. 2014

15 týmů, z toho 6 rodinných se zúčastnilo našeho vánočního volejbalového deblového turnaje v sobotu 20. prosince 2014 v tělocvičnách naší ZŠ Vratislavice n. N. Zastoupeny byly všechny věkové kategorie: rodiče, prarodiče, přátelé školy a klubu, juniorky, žákyně, míčovky. Hrálo se o velmi hodnotné ceny, které nekoupíš - dresy extraligového týmu mužů Dukly Liberec podepsané všemi hráči, beachvolejbalové tílka od starosty Vratislavic n. N., slevové kupóny v hodnotě 500,- Kč od firmy adidas, domácí vánoční cukroví, potlesk, uznání druhých, dobrý pocit. Hrálo se systémem pavouku**, kde

dvakrát poražení bojovali o 9. místo, které jsme ohodnotili stejně jako celkového vítěze (chceme, aby jste se po porážkách zvedli a znova bojovali). Každý odehrál minimálně 3, většinou 5 a někteří až 6 zápasů.

Celkové výsledky: 1. Míša Kocourová a Kíťa Čermáková, 2. Mráčkovi (Vendy a táta), 3. Kadri (Katka Mráčková a Adri Peřinová), 4. Adéla Dlouhá s tátou, 5. Jachmanovi a Nikol Valentová s Lenkou Máchalovou, 7. Vendy Drechslerová s Niky Absolonovou a Adélka Klokočníková (míčovka) s Káťou Šolcovou, 9. Glaserovi (Danča je míčovka), 10. Anička Rejzková (míčovka) s Terkou Kvapilovou, 11. Jerešovi (Jasmínka je míčovka) a Terka Balážovičová (míčovka) s Kájou Brnovou, 13. Procházkovi (Lucka je míčovka) a Jana Štolbová s Radkem Švihlíkem (míčovka).

Moc všem děkujeme za účast, rodičům za podporu a spolupráci, juniorkám za nádherný přístup ke svým míčovkám spoluhráčům (věřte, že pro míčovky to byl životní zážitek), žákyním za bojovnost a předvedenou hru, míčovkám za odvahu a snahu. Při pohledu na Vás, nám trenérům volejbalové srdce jen plesalo. Vaše účast a zaujetí byla pro nás největším dárkem. Stovka fotek ve fotogalerii.

Hezké vánoce a dobrý rok 2015!!!