Top image

Český pohár žákyň - Nový Bor

5. 12. 2015

V sobotu a neděli 28. a 29. listopadu 2015 se odehrálo další kolo volejbalového Českého poháru starších žákyň v Novém Boru. Ještě ve čtvrtek byly na tréninku jen 4 hry schopné hráčky. Ostatní nemocné, Nikola Absolonová a Adéla Wondráková zraněné. A tak jsme oslovili naše bývalé spoluhráčky (Natty Bitkovskou a Báru Podzimkovou). Děvčata měla volno, Lenka s Vendy se naštěstí daly dohromady a tak osmička hráček na sobotu nakonec odjela. V neděli Natty vystřídala Wondry, ale její zranění zad ji ještě neumožnilo hrát.

Poněvadž dvě nahrávačky byly mimo hru, nastoupili jsme novou éru našeho volejbalu, vbíhání nahrávačky ze zadních pozic. Dříve, než jsme plánovali, ale jednou nás to stejně čekalo. Za celý víkend jsme odehráli kvalitních 7 zápasů.

Konečné 7. místo není špatný výsledek, zvláště s novým herním systémem, který ještě zdaleka není zapracovaný a po všech tréninkových a zdravotních komplikací. Potěšila výhra nad domácím Novým Borem (17:15 v tie-breaku), mrzí prohra s Mnichovem Hradištěm (24:26 ve 2. setu), s Třebínem (České Budějovice) 1:2 a s Kometou Praha 1:2.

BV Vratislavice: Kačka Dlouhá, Kačka Mráčková, Nikol Valentová, Vendy Drechslerová, Wondry Wondráková, Lenka Máchalová, Bára Podzimková, Kíťa Čermáková, Natty Bitkovská.

Fotky ve fotogalerii, celkové výsledky ve příloze.