Top image

Dobré výkony st. žákyň v KP

25. 1. 2015

V neděli 25. ledna se konalo 3. kolo krajského přeboru starších žákyň. Celkově bylo v lednu hodně chřipek, tak některé naše hráčky měly velké tréninkové manko. S chřipkou ale zápasil každý, z naší prostřední skupiny družstvo Mnichova Hradiště vůbec na turnaj nepřijelo. Proto byly změny a první zápas nás čekal s Duklou Liberec.

Dukla nás vždy lehce porážela, ale dnes to bylo jinak. V obou setech jsme byli blízko vítězství. A to jsme ještě udělali dost zbytečný chyb - zkažená podání, některá nedorozumění v poli i na síti ad. Nakonec prohráváme 22:25 a 24:26, kdy zvláště v druhém setu chyběl k vítězství opravdu jen kousek. Dobrá hra je příslibem do dalších turnajů. Nicméně je hodně co zlepšovat.

V utkání z Novým Borem si zahrála i děvčata z lavičky, a druhý set byl velmi napínavý. Jiskra Nový Bor měla v druhém setu dokonce dva setboly, nakonec podáním a dobrou hrou jsme i druhý set úspěšně zvládli a vyhráli 27:25.

Další kolo se hraje 1. března 2015, v hale Lokomotivy Liberec. Fotky jsou ve fotogalerii, v příloze celkové i podrobné výsledky.