Top image

KP - žákyně postupují!!!

15. 11. 2015

V neděli 8. 11. 2015 v hale Dukly Liberec se odehrálo 1. kolo krajského přeboru st. žákyň ve volejbale. Naše družstvo hrálo v nové sestavě, dvě hráčky ze základní sestavy totiž byly na studijním pobytu v Londýně. První zápas jsme hráli s TJ Turnov „A“. Po prohraném prvním setu, druhý v dramatické koncovce vyhráváme 25:23 a v následném tie-breaku vyhráváme v nervy drásající koncovce 15:13. V dalším zápase celkem bez problémů porážíme Varnsdorf v sestavě plné „nováčků,“ kteří ukazují, že

s nimi můžeme počítat i do základních sestav. Nicméně v souboji s Tanvaldem bojujeme o postup do posledních míčů. Po prohře 23:25 v prvním setu a povinném rozběhání mezi lajnami místo přestávky, se naše hra lepší a nakonec vyhráváme v druhém setu i v tie-breaku 15:11. A postupujeme do skupiny mezi nejlepší 4 týmy kraje. 13. prosince 2015 v Turnově potkáme Duklu Liberec, Mn. Hradiště a VŠK Slavia Liberec.

Postup vybojovaly: Nikol Valentová, Nikola Absolonová, Vendy Drechslerová, Wondry Wondráková, Lenka Máchalová, Adri Peřinová, Kačka Škodová, Kíťa Čermáková, Klárka Hofmannová.

Více informací na www.beachvratislavice.cz, fotky ve fotogalerii