Top image

Krajský přebor žákyň v Turnově

13. 12. 2015

V 1. kole krajského přeboru jsme vybojovali postup mezi 4 nejsilnější týmy v kraji (Mnichovo Hradiště, Dukla Liberec, TU Liberec, BV Vratislavice). Po zdravotních problémech většiny hráček v minulém měsíci, jsme byli nuceni na turnaji Českého poháru přejít na nový systém hry, kterým už hrají opravdové, i dospělé, volejbalové týmy. Jde o vbíhání nahrávaček ze zadních pozic.

V 2. kole krajského přeboru žákyň (neděle 13. 12. 2015 - Turnov) jsme dále tento systém procvičovali přímo ve hře. Což se projevilo ve

výsledcích (3 porážky 0:2), ale v naší hře se už začínaly objevovat prvky, které patří k velkému volejbalu. Nicméně se v tomto systému (mnohem výrazněji než dříve), projevily chyby v základních činnostech (podání, příjem, míče zdarma, hra v poli, slabá komunikace). Čeká nás hodně práce, odměnou ale bude petřejší volejbal! Nicméně si celkově držíme 4. místo právě za Duklou, Mnichovem Hradištěm a TU Libercem. Za námi je o 2 body Turnov.

BV Vratislavice: Kačka Dlouhá, Kačka Mráčková (Obláčková), Nikol Valentová, Lenka Máchalová, Kačka Škodová, Adéla Wondráková, Kíťa Čermáková, Adri Peřinová.

Fotky ve fotogalerii, celkové výsledky v příloze