Top image

Úspěšné mladší žákyně

25. 2. 2015

Další kolo krajského přeboru mladších žákyň se hrálo v neděli 15. února 2015. Tým "A" obhájil v Mnichově Hradišti ve složení Kačka Mráčková, Kačka Dlouhá, Nikol Valentová a Lenka Máchalová průběžné celkové druhé místo v libereckém kraji. Děvčata porazila SK Ještědskou 2:0, Mnichovo Hradiště "A" 2:1 a Mnichovo Hradiště "B" 2:0. Prohrála s Duklou Liberec 0:2 a trošku nešťastně s TU Liberec 1:2, která zase prohrála s

Ještědskou. Do posledního kola naše vratislavická děvčata jdou s dvoubodovou ztrátou na Duklu Liberec a s 3 bodovým náskokem před SK Ještědská a TU Liberec. Jedná se o výběrové volejbalové kluby s mnohem větším počtem tréninků.

Naše družstvo "B" ve složení Natty Bitkovská, Vendy Drechslerová, Adéla Dlouhá, Veronika Lásková hrála v hale Lokomotivy Liberec. Fandily hráčky "čekatelky" Eliška Matysová a Páťa Vološová. Děvčata sice první zápas s Duklou Liberec "B" prohrála 0:2, ale to byla jejich poslední porážka. Během turnaje se výkon děvčat zlepšoval a zlepšoval. Po remízách 1:1 s Lokomotivou Liberec, s Novým Borem a s Doksy, v posledním zápasu děvčata porazila 2:0 Duklu Liberec "A"!!! Tým BV Vratislavice "B" mladších žákyň si drží krásné celkové 10. místo v libereckém kraji.

Výsledky v příloze, fotky v galerii.