Top image

Úspěšný domácí KP ml. žákyň

22. 11. 2015

Neděle 22. listopadu 2015 byla pro tělocvičnu ZŠ Vratislavice n. N. plná krajského volejbalu mladších (až 7. třída) žákyň. Do naší malé tělárny přišlo celkem 16 týmů, odehrálo se přes 80 zápasů na 3 kurtech postavených na šířku. Hrálo se zde totiž 1. kolo KP 3. a 4. výkonnostní skupiny. BV Vratislavice postavil 4 týmy.

Starší žákyně měly na starosti rozhodování a zapisování na kurtech (zvládnuto na jedničku), juniorky zastřešovaly celkové výsledky (také na výbornou) a mladší žákyně musely samostatně předvádět volejbalové umění. Po rozkoukání hrály všechny týmy snaživě, zlepšovaly své volejbalové dovednosti, bylo potěšující se dívat, s jakým zaujetím a radostí naše děvčata hrála. Byl jsem pyšný, jak jste samy zvládly všechny své krize a s jakým zaujetím a radostí jste hrály. Už se na vás dá spolehnout, už začínáte být volejbalistky. Jasně, děláte ještě hodně chyb (začínáte být volejbalistky), ale zaujetí a účast na turnajích je základ zlepšení a lepšího pocitu ze hry.

Musím ještě jednou poděkovat starších žákyním a juniorkám za organizaci turnaje.

Fotky ve fotogalerii - 3. liga a 4. liga

BV Vratislavice reprezentovaly:

3. liga:

BV Vratislavice A: Dlouhá, Lásková, Mráčková

BV Vratislavice B: Franzová, Růzhová, Šimůnková, Podzimková

BV Vratislavice C: Kroužková, Hořejší, Kirschová

4. liga:

BV Vratislavice D: Doubravová, Ptuchová, Barcuchová, Herešová,

Nyplová, Pokorná hrály za Duklu F

Výsledky:

3. liga:
1. Bižuterie Jablonec n. N. 2. Dukla Liberec "B" 3. **BV Vratislavice n. N. "A"** 4. Turnov 5. **BV Vratislavice n. N. "C"** 6. Dukla Liberec "E" 7. **BV Vratislavice n. N. "B"** 8. Ještědská "B"
4. liga:
1. **BV Vratislavice n. N. "D"** 2. Torik Doksy "B" 3. Nový Bor "B" 4. Dukla "F" 5. Varnsdorf "B" 6. Turnov "C" 7. Slavia "A" 8. Torik Doksy "C"