Top image

Žákyně úspěšné v Českém poháru

15. 11. 2015

V sobotu a neděli 31. 10. a 1. 11. 2015 starší žákyně bojovaly v 1. kole Českého poháru v Hradci Králové. Po úvodní kvalifikaci jsme byli zařazeni do 3. výkonnostní skupiny, kde jsme postupně potkali týmy:

  1. Mnichovo Hradiště - těsná prohra 1:2, kdy v závěru tie-breaku pomohlo soupeři prasátko o síť (Mnichovo Hradiště nakonec skončilo ve skupině třetí)
    1. Benešov - prohra 0:2. Benešov patřil k nejlepším v naší skupině.
    2. Nový Bor - výhra 2:1. V prvním setu jsme zkazili 13 podání, respektive v úvodu jsme dali z 15 podání jen dvě. Myslel jsem, že mě odvezou s infarktem. Nakonec vyhráváme v tie-breaku 15:12.
    3. Třebín (České Budějovice) - 0:2. Došly síly, jak psychické, tak fyzické, špatný výkon. Tkz. blackout. Tato prohra nás vrhla do vírů sestupu.
    4. Ústí nad Labem - 0:2. Silný soupeř, ale náš výkon nedobrý, neaktivní, zakřiknutý. Ano, večer a mimo hřiště, jsme silný jako silnice (tzn. drzí, sebevědomí, aktivní), zato na hřišti většina mlčí, stojíme vysoko v poli, nekřičíme si na míče.
    5. Kometa Prahavýhra 2:1, slíbená pizza za vítězství dolévá týmu zbytky sil a odhodlání, první set prohráváme, nicméně vůlí a bojovností se naše hra lepší, druhý set vyhráváme a v tie-breaku jsme úspěšní 15:13 v úplně posledním zápase turnaje.

Celkové 6. místo v III. skupině lze vzhledem k věku a zkušenostem děvčat hodnotit jako úspěch. Další turnaj bude 28. a 29. 11. 2015 v Novém Boru. Využili jsme dopravu s novým Vratislavickým expresem, moc děkujeme, hodně nám to pomáhá!

Za BV Vratislavice hrály: Kačka Dlouhá, Kačka Mráčková, Nikol Valentová, Vendy Drechslerová, Wondry Wondráková, Lenka Máchalová, Adri Peřinová, Kíťa Čermáková.

Fotky ve fotogalerii, více info na www.beachvratislavice.cz