Top image

Barevný minivolejbal - krajské kolo Jablonec n/N

8. 3. 2016

V neděli 6. března vyjeli na zápas barevného minivolejbalu naši nejmladší volejbalisté. V oranžové kategorii, která se hrála dopoledne, nasadil náš klub 4 dvojice. Všechny naše holky statečně bojovaly, a já bych je chtěla pochválit za to, že měly stále úsměv na tváři, i když se někdy moc nedařilo. Krásné 10. místo obsadila Klaudie Kaňuchová se Zuzankou Hlavsovou, 16. místo obsadily Adélka Didová a Ella Sedlaříková, 17. místo Klárka Kněbortová s Verčou Volfovou a

18. místo Kačka Valentová a Kristýna Fifíková. Všem holkám patří veliká gratulace.

V kategorii červených, jsme do hry nasadili hned 6 družstev. Některé zápasy byly opravdu velmi vyrovnané a koncovky byly velmi napínavé. Některá družstva měla smůlu na velmi těsné prohry o jeden bod. Ale i tak se všechny týmy praly o každý bod. Na 16. místě skončila trojice Vanessa Letovancová, Leona Straková a Tonda Prouza a o pozici výš skončila dvojice Tereza Balážovičová a Anna Rezková. Na 13. místě se umístili Honza Buschta s Péťou Stárkovou a na 12. místě Áďa Klokočníková s Áďou Doubravovou. Na krásném 7. místě skončily Samanta Honzejková s Terkou Štěpánkovou. Mimo oficiální turnaj se zúčastnily Violka Nyplová s Natálií Šlamborovou. Všem moc gratuluju a doufám, že i jim se to líbilo, hezky si zahráli a přineslo jim to nějaké zkušenosti.

Nesmíme zapomenout na modrý minivolejbal, kde jsme nasadili jedno holčičí družstvo, kde holky skončili na statečně vybojovaném 8. místě. I starším holkám gratuluju, jmenovitě: Naty Hořejší, Míša Pokorná a Majda Růzhová. Doufám, že na sobě nepřestanou makat a zlepšovat se.

  1. dubna se uskuteční postupové kolo v Novém Boru. Prvních sedm týmů z každé kategorie postoupí na Republikové finále východní části do Českých Budějovic.

Děkujeme rodičům za spolupráci, pokud máte fotky, prosím pošlete na bv.vratislavice@gmail.com, nejlépe přes www.uschovna.cz

Kačka Šolcová