Top image

Nejmladší na prvním turnaji sezóny - barevný minivolejbal

19. 11. 2016

Na státní svátek 17. listopadu 2016 v Turnově proběhl první velký turnaj barevného minivolejbalu v nové sozóně 2016/17. Tzn. turnaj od prvnáčků po sedmáky. Přihlásilo se celkem přes 90 týmů, klobouk dolů před pořadateli. Z našeho klubu se přihlásili tým do oranžového, červeného a modrého minivolejbalu. Všichni, jak dokládají fotky si sportovní den užili. Výsledky u těch nejmenších nejsou vůbec důležité, spíše nás zajímá zápal, radost ze hry a tím pádem rozvoj dětí.

V oranžovém minivolejbalu hrály poprvé na turnaji Johanka Škarýdová a Kristýnka Fifíková. Pochvalu zaslouží za odvahu, snahu a šikovnost.

V červeném nás reprezentovaly už herně zkušené Adélka Doubravová s Adélkou Klokočníkovou. Už minulý rok Adély měly úspěchy a tentokrát obsadily skvělé druhé místo. Moc gratulujeme!

V modrém minivolejbalu hrály Míša Pokorná, Majda Růzhová a Jitka Doubravová. Jsem moc rád, že se tento tým dal dohromady a na turnaji hrál. Dívky si provicvičily základní herní dovednosti a konečné 8. místo není vůbec špatné.

Děkuji rodičům za dopravu a za velkou pomoc na turnaji. Jste skvělí!

Fotky ve fotogalerii zde