Top image

Starší žákyně v kvalifikaci ČP 2016/17

11. 10. 2016

V pátek a v sobotu 7. a 8. října 2016 jsme odehráli kvalifikaci Českého poháru v šestkovém volejbalu starších žákyň v Praze ZŠ Španielka. V celé soutěži je přihlášeno 51 týmů z celé republiky. My jsme v kvalifikační skupině potkali silné týmy: Duklu Liberec, SK Kometa Praha "A", BVC Chodov, TJ Baník Příbram a lehčí SK Kometa Praha "B". Ač se naše hra postupně zlepšovala a některé koncovky setů byly velmi vyrovnané, přesto jsme dokázali ve skupině zvítězit jen jednou. V následujícím mezikole jsme bojovali s VSK Baník Sokolov. Po dobrých začátcích jsme nezvládli druhé poloviny setů a oba sety prohráli. Citelně nám chyběla v pátek zraněná Terka Huberová a většině fyzické síly.

Za BV Vratislavice hrály: Vendy Drechslerová, Katka Dlouhá, Katka Mráčková, Nikol Valentová, Adri Peřinová, Adél Wondráková, Terka Resselová, Nikola Absolonová, Adél Šálková a v pátek zraněná Terka Huberová.

50 hezkých fotek najdete zde ve fotogalerii, děvčata zkuste se na fotky dívat jako volejbalistky - kde mám chybné postavení, kde nevykrývám, jak stojím v poli (vysoko?) apod.