Top image

Žákyně třetí v Českém poháru

11. 1. 2016

V sobotu 9. ledna 2016 žákyně absolvovaly další turnaj své skupiny v Českém poháru v Chomutově. I přes neúčast dvou hráček základní sestavy, musím s radostí sdělit, že nový a náročnější systém naší hry (na dvě vbíhající nahrávačky) pomaličku nese ovoce. Další velmi pozitivní je, že hráčky si postupně zvykají na změny postů i během zápasu a jsou tak schopny využít své přednosti v aktuální situaci. Nicméně je toho ještě hodně před námi, např. náhra ve výskoku, další typy smečovaných úderů, zlepšit podání ... A hlavně Vendy Drechslerová a Nikola Absolonová by si měly nový systém osvojit, zažít. Zaměříme se na trénincích.

V Chomutově jsme postupně porazili Třebín 2:0, Nový Bor 2:1, pak přišla smolná prohra s Mnichovým Hradištěm 1:2 (první set jsme vyhráli 21:11), následovala perně vybojovaná výhra s Kometou Praha A 2:1 a poslední zápas s celkovým vítězem Chomutovem jsme čestně prohráli 0:2, kdy v prvním setu jsme prohráli až v koncovce. Třetí místo je zatím naším nejlepším výsledkem v Českém poháru.

Vratislavice reprezentovali: Kačka Mráčková, Kačka Dlouhá, Nikol Valentová, Lenka Máchalová, Kíťa Čermáková, Adél Wondráková, Vendy Drechslerová, Nikola Absolonová.

Fotky jsou ve fotogalerii.