Top image

Áčko i Béčko úspěšně v krajském přeboru st. žákyň

14. 1. 2017

V neděli 8. ledna 2017 se hrálo, pro naše vratislavické týmy úspěšné, 3. kolo krajského přeboru starších žákyň.

Naše "A" hraje v nejsilnější výkonnostní skupině a potkává se zde s týmy: Dukla Liberec "A" (jedni z nejlepších v celé ČR), Mnichovo Hradiště a TJ Turnov. Turnaj se konal na Dukle Liberec a nám se podařil husarský kousek, vítězství ve druhém setu právě nad Duklou. Byl to její první ztracený set v celé soutěži. Nakonec jsme v tie-breaku prohráli, hlavně díky silnějšímu podání Dukly (1:2). Dále "Ačko" porazilo v důležitém zápase Turnov (2:0). Náladu trochu zkazilo nepovedené utkání s Mnichovým Hradištěm (0:2). Nicméně v dlouhodobé tabulce se "Áčko" dostalo právě před Turnov na 3. místo.

Vratislavické "B" složené většinou z mladších žákyň hrálo ve 3. skupině (celkem jsou 4 skupiny) ve Frýdlantu. Vedlo si nadmíru úspěšně, postupně porazilo Slovan Varnsdorf i Vrtule Frýdlant. V rozhodujícím zápase s Bižu Jabloncem děvčata prohrála v až tie-breaku, když i v prvním setu byla blízko vítězství, Jablonec zvítězil 26:24. Další krajský turnaj bude "B" hrát doma, ve Vratislavicích, 12. 2. 2017

BV Vratislavice "A": Katka Dlouhá, Katka Mráčková, Nikol Valentová, Adél Wondráková, Terka Resselová, Adri Peřinová, Terka Huberová, Adéla Šálková, Vendy Drechslerová.

BV Vratislavice "B": Lea Šimůnková, Denny Franzová, Vendy Mráčková, Áďa Dlouhá, Danča Glaserová, Míša Pokorná, Zuzka Přibylová, Verča Lásková, Anička Jachanová.

Fotky "Béčka" ve fotogalerii zde.

Fotky "Áčka" ve fotogalerii zde.