Top image

Itálie 2017 - článek

2. 6. 2017

pošesté náš beach volejbalový klub pořádal začátkem května beach kemp pro mládež a dospělé v Itálii. Jde o přípravu na beach sezónu 2017. Velký autobus pro 56 osob a několik osobních aut v pátek 5. května večer vyrazily do Bibione Pinedy. Zde na nás čekalo krásných 7 beach volejbalových hřišť postavených na pláži hned u moře. Počasí bylo chladnější, než jaké jsme v Itálii doposud v tento čas zažívali, ale pro naše trénování bylo vyhovující. Zvláště když v Liberci ve stejnou dobu i sněžilo. Zrušen byl jen jeden dopolední trénink, zbylých 11 tréninků proběhlo v dobrých podmínkách, kdy jsme museli používat i opalovací krémy a koupali jsme se v moři. Celkem se kempu zúčastnilo 74 osob. Nabyté dovednosti zúročíme na následujících turnajích ve Vratislavicích nebo i jinde v ČR či ve světě.

Nejdůležitějšími kameny úspěšného soustředění jsou skvělí trenéři Mára Brychta, Jan Kvapil, Pája Müllerová, Jerry Tomáš German, Martin Votrubec, šikovná kuchařka Zuzana Dlouhá a rodiče, kteří vždy pomohou. A ZŠ Vratislavice, která plně podporuje akce beachvolejbalového klubu. Především jim patří díky a poklona všech účastníků kempu.

Každý dětský účastník si mohl objednat beachvolejbalové tričko zdarma jako památku na toto soustředění, dospělý koupit za sníženou cenu.
Všichni jsme se zdraví, i opálení a s novými zážitky vrátili v neděli 14. května brzy ráno domů.

Fotky:

Míčovky a žákyně (link is external)

Kadetky (link is external)

Ženy (link is external)

Muži (link is external)

Čtvrteční vyhlášení a scénky (link is external)

Společné (link is external)