Top image

MČR klubů 2017

28. 8. 2017

V sobotu 26. srpna 2017 jsme po posledních vratislavických mixech a turnajích v Zittau jako klub "zaútočili" na finálový turnaj MČR klubů v beachvolejbalu. Hlavním sponzorem byl ČEZ, vítězný klub vyhraje titul mistra ČR klubů 2017 a kluby na prvních třech místech si rozdělí 30 000,- Kč.

Hrálo se jako Hopmanův pohár - za každý tým hrály dva mužské a dva ženské páry. Rozhodující pátý zápas sehrály mixové páry.

Turnaje v pražském Ládví se zúčastnilo mnoho nejlepších českých hráčů a hráček, finále bylo vysíláno v české televizi. Za vítěze Beach Service např. hrála Majda Dostálová s Kájou Řeháčkovou nebo i další reprezentanti Dumek, Berčík. Hamr Sport byl ve finále a měl v sestavě Nakládalovou s Bonnerovou a Žolnerčíkovou s Jakubšovou. Proti nám hrál aktuálně nejlepší český hráč, Ondra Perušič, který kvůli zranění spoluhráče Davida Schweinera hrál s juniorem Adamem Štočkem. Bylo přínosné i příjemné se poměřit a setkat s nejlepší českou beachvolejbalou špičkou.

Za BV Vratislavice nastoupili dvojice Tereza Kvapilová a Kristýna Posltová, Šárka Votrubcová a Maruška Suchánková, Mára Brychta a Jan Charousek, Martin Votrubec s Kubou Kašíkem, trenér Jan Kvapil.

Fotky jsou ve fotogalerii nebo zde