St. žákyně v 2. kole KP doma

19. 12. 2017

V 2. kole krajského přeboru, který jsme organizovali v neděli 17. prosince 2017 ve Vratislavicích (hrálo se 6 zápasů v tělocvičně ZŠ a 6. zápasů v sokolovně) se nám výsledkově ani herně nedařilo. Často chyběl jen kousek nebo jen bod k vítězství, ale poslední krok je ten nejdůležitější. My jsme příležitosti nevyužili. Po vcelku kvalitních výkonech v ČP jsme sice měli velkou marodku a hodně hráček netrénovalo, nicméně porazit Nový Bor nebo Turnov "A" bylo i přesto možné. O to více porážky bolí. A prohraný set s Jabloncem "A" nás poslal z 2. do 3. výkonnostní skupiny krajského přeboru.

Možná můžeme ještě zmínit velmi nekvalitního rozhodčího, který nejen byl často nepřesný, ale dokonce během rozhodování v zápasu telefonoval. To se tedy vidí málokde a málokdy. Nicméně i to je trénink na překonání překážek, které nás mohou potkat. Je dobré umět uspět v takto složitých podmínkách, umět se soustředit na svůj výkon, ať se děje, co se děje.

BV Vratislavice: A. Dlouhá, D. Franzová, D. Glaserová, V. Lásková, S. Magdová, V. Mráčková, K. Podzimková, Z. Přibylová, E. Roubalová, N. Hořejší chyběla nemocná L. Šimůnková a M. Pokorná.

Fotky najdete zde.

Přesné výsledky zde.