Top image

Úspěšný poslední ČP st. žákyň

27. 3. 2017

Ano, pro halovou sezónu 2016/17 končíme! O víkendu 25. a 26. března 2017 byl poslední turnaj Českého poháru st. žákyň, hráli jsme v Třebechovicích pod Orebem (u Hradce Králového). Terka Huberová nemohla a tak ji zaskočily mladší žákyně Deni Franzová společně s Vendy Mráčkovou a Leou Šimůnkovou. Postupně jsme se utkali s Olympem "D" (prohra 0:2, během zápasu jsme vždy vedli, v koncovkách se projevil jejich lepší blok), SK Třebín (České Budějovice) (prohra 1:2, v napínavém tie-breaku prohráváme 13:15), ZŠ Mikulova Praha (vítězství 2:1), VK České Budějovice (vítězství 2:1, výhra 17:15 v tie-breaku a asi náš nejlepší výkon proti budoucímu vítězi skupiny) a domácí Sokol Třebechovice za bouřlivé atmosféry a na vítězné vlně (vítězství 2:1).

3 vítězství a 2 porážky v nové, vyšší skupině, dobré výkony, nadšení pro hru, přínos mladších žákyň pro tým a velký přínos pro ně. Půlka pizzy pro každého od trenéra v místní vyhlášené pizzerii byl tedy pochopitelný skutek.

74 fotek ve fotogalerii nebo zde - děvčata, koukněte, jak opravdu jste v poli vysoko na nohách, tzn. nepřipraveny hrát nečekaný míč.

Za BV Vratislavice hrály: Katka Dlouhá, Nikol Valentová, Katka Mráčková, Adri Peřinová, Adél Wondráková, Terka Resselová, Adéla Šálková a ml. žákyně Vendy Mráčková, Lea Šimůnková a Deni Franzová.

Musíme poděkovat za velkou podporu ZŠ Vratislavice n. N. (tělocvičny) a MO Vratislavice za půjčování vratislavického Expresu.

A jdeme na plážový volejbal, čekají náš turnaje, soustředění v Itálii a MČR.

Přesné výsledky zde

Jan Kvapil