Top image

Vratislavický letní pohár ČR - muži

24. 8. 2018

Jan Charousek a Ondra Kroča z BV Vratislavice vítězí!!! Vratislavický letní pohár ČR mužů zažil pro nás neskutečnou podívanou. Honza s Ondrou nastupovali do turnaje bez jediného bodu a až jako 14. nasazení. A celý turnaj vyhráli!!! Ale postupně.

Svou skupinu naši chlapi vyhráli, když v prvním zápase porazili nasazené trojky turnaje v tie-breaku. Od té doby pokračovali Honza s Ondrou celým turnajem jen s výhrami 2:0. I to bylo ve 30°C dnu výhodou. Nicméně Honza Charousek (pedagog TV na TU Liberec) i Ondra Kroča (záchranář) jsou skvěle fyzicky připraveni. Po skupině, ve čtvrtfinále kluci postupně porazili nasazené čtyřky turnaje, v semifinále nasazené dvojky a v krásném finále vyhráli nad nadějnými a extraligovými (ČZU Praha) hráči - J. Mitušina a J. Mrkous. Honza s Ondrou každý zaslouženě získali pohár, medaili, hrací triko, ceny sponzorů a 30 bodů do republikového žebříčku. Velké díky a obrovská gratulace.

Další naše regionální týmy (Martin Votrubec, Jiří Medlín, Fanda Vtípil, Kuba Hušek, Dominik Ducháč a Jirka Plachý) v těžké konkurenci skončily ve skupinách, kde odehrály vždy minimálně 3 těžká a potřebná utkání.

Kompletní výsledky zde

88 hezkých fotek v plném rozlišení najdete zde.