Top image

Itálie 2019 - jak šel beach kemp

12. 5. 2019

Poosmé náš školní beachvolejbalový klub pořádal začátkem května beach kemp pro mládež a dospělé v Itálii, Bibione Pineda.

Velký autobus pro 65 osob a několik osobních aut v pátek 3. května večer vyrazily za 10 krásnými beachvolejbalovými hřišti postavenými přímo na pláži u moře. Počasí nás letos prověřilo, 3 tréninky jsme absolvovali v dešti a mimo pláž. Ale naše mládež vše zvládla s grácií. I kurty jsme užili do sytosti, moře nás otužovalo, parta se stmelovala. A byla i super diskotéka. Prostě, soustřeďko jak má být.

Základem kempu jsou skvělí lidé, dovolte pár trenérských jmen: Ája Rychnová (míčovky), Zdeňka Lokšová a Jakub Kašík (žákyně), Martin Votrubec (kadetky), Jerry Tomáš German (juniorky a ženy), Jan Kvapil (kadetky, muži). Nepostradatelné kuchařky Zuzana Dlouhá a Iveta Kominíková. Velké díky také ZŠ a MO Vratislavice n. N., která podporují naše akce.

Každý mládežnický účastník kempu dostal tričko zdarma. Vrátili jsme se v neděli ráno (12. 5.) do deštivých, chladných, ale našich Vratislavic. Nyní nás čekají na vratislavických kurtech páteční mládežnické turnaje a série turnajů Konrad beach cup pro dospělé. Mládež zahraje podještědskou beach ligu na Harcově, koncem června velký mezinárodní mládežnický turnaj v Polsku.

Fotky ze soboty zde

Fotky z pondělí

Fotky z úterý

Fotky ze středy

Fotky ze čtvrtka

Fotky z pátku

Fotky ze soboty

Videa zde