Top image

5. kolo krajského přeboru - Mnichovo Hradiště

5. 1. 2020

V předposledním kole krajského přeboru starších žákyň jsme poznali sokolovnu v Mnichově Hradišti. Termín 5. ledna 2020 byl nepříjemný, většina hráček ale po vánocích absolvovala aspoň sobotní trénink (4. 1. 2020). Nakonec se nám turnaj výsledkově vůbec nepovedl, tři prohrané tie-breaky nás odsoudili k sestupu z 2. skupiny krajského přeboru. Prohráli jsme s Jabloncem, Turnovem i Novým Borem. Sice vždy těsně a vždy jsme mohli nebo spíše měli vyhrát, ale nepovedlo. Naše hra byla někdy dobrá, někdy až zoufalá. Ale to se po vánoční pauze dalo čekat.

Kladnou stránkou a možná i daní za prohry bylo, že všechny naše hráčky byly na hřišti. Zvláště na těch co začaly s volejbalem malinko později, byl tréninkový výpadek velmi znát. To se nedá nic dělat, tak to prostě je. Dalším kladem bylo poznání sokolovny v Mnichově Hradišti. Velmi malá tělocvična, jedna koncová čára kurtu končila přímo u zdi. Viz naše fotka :-) Míč který spadl na zem byl dobrý, když spadl na zeď, byl už aut. Škoda, při lepší komunikaci, bychom rádi krajský přebor udělali pro naší skupinu u nás v tělocvičně. Určitě by to hře pomohlo.

Nyní odjíždíme v sobotu 18. a 19. ledna 2020 na Český pohár do Kostelce n. Orlicí. Držte palce! Děkujeme.

Za BV Vratislavice hrály: N. Ďuroňová, L. Rückensteinerová, E. Sedlaříková, B. Straková, M. Ďuroňová, T. Šebelíková, A. Kašparová, J. Herešová, N. Rychnová, J. Dousková, V. Bursová, Kl. Beránková, A. Daňhelová.

Jan Kvapil