Český pohár kadetek Vratislavice n. N. 2021

20. 6. 2021

Beach Volley Vratislavice n. N. organizovali o víkendu 19. – 20. 6. 2021 Český pohár kadetek.

Sobotní kvalifikace na hlavní soutěž se rozšířila na obdivuhodných 18 týmů, děkujeme za zájem. Ale jen 6 týmů se kvalifikovalo do nedělní hlavní soutěže. V těžkých podmínkách, teplota přes 30°C jsme viděli bojovné a pohledné zápasy.

Fotky a videa ze soboty zde.

V neděli v hlavní soutěži pro 16 týmů pokračovalo zabijácké počasí s teplotami nad 30°C a nebem bez mráčku. Hlavní soutěž tedy byla těžkou zkouškou nejen na beachvolejbalové dovednosti, ale i na fyzickou a psychickou odolnost a umění se vyrovnat s danými podmínkami.

Celkové vítězství po obrovském boji ve finále získaly Karolína Michajlíková s Eliškou Hemerovou, když zdolaly až v tie-breaku Justýnu Novákovou s Kateřinou Brunclíkovou, které postoupily z kvalifikace. V těchto podmínkách také obdivuhodný výkon. Třetí místo vybojovaly Nathalie Hadrava a Ema Buličková.

Nedělní foto a videa zde

V kvalifikaci i hlavní soutěži hráčky ocenily ovoce zdarma, domácí citronádu, pro každého pamětní nebo vítězné medaile, poháry a beach tílka. Bylo příjemné slyšet, že se hráčky do Vratislavic rády vracejí.

Jan Kvapil

Kompletní výsledky zde