Články

14. 10.2012
Top image

Platby - evidence

Všechny platby i pohledávky jsou v evidenci, vždy v záložce Beach Vratislavice a v jednotlivých sekcích Míčovky, Kadeti, Juniorky.

Odkazy: Platby míčovky, platby kadeti, platby juniorky.

V případě nejasností nebo nesrovnalostí mě neváhejte ihned kontaktovat.

Děkuji.

Jan Kvapil

Zobrazit článek
14. 10.2012
Top image

Krajský přebor - kadetky - Vratislavice

V sobotu 13. 10. 2012 jsme zahájili pro nás první turnaj krajského přeboru v kategorii kadetky. V domácím prostředí za BV Vratislavice hrály: Míša Sémová, Aneta Futerová, Kačka Hlubučková, Gábi Čermáková, Niky Patzaková, Áďa Kollertová, Terka Šimková, Kája Adamcová, Káťa Vacková, Johana Bocheňská a Jitka Pavlatová. Mnohé ještě žákyně, mnohé hrály poprvé v této kategorii. Přesto si náš tým v turnaji připsal i první vítězství. Turnaji celkem jasně dominoval tým Loko Liberec.

"A rozhodně to nebude poslední vítězství tohoto týmu. Děvčata hrála spolu poprvé. Musíme zapracovat hlavně na příjmu podání a vázla i souhra týmu. Což ale je pochopitlené, protože některé dívky trénují s juniorkami, ale většina se žákyněmi. Nejcennější jsou herní zkušenosti, které následně děvčata uplatní v žákovských či juniorských soutěžích." řekl trenér Jarda Bocheňský a dodal: "V posledním zápase proti Jablonci jsem dal příležitost mladším hráčkám a i přes prohru 0:2 mě příjemně překvapily dobrým výkonem. Snad je to bude motivovat k většímu tréninkovému úsilí."

Kompletní výsledky:

9.00 hod BV Vratislavice – Loko Liberec 0:2 (-7, -16)

10.10 hod Bižu Jablonec – Tanvald 2:0

11.20 hod BV Vratislavie – Tanvald 2:0 (21, 12)

12.20 hod Loko Liberec – Bižu Jablonec 2:0

13.30 hod Loko Liberec – Tanvald 2:0

14.40 hod BV Vratislavice – Bižu Liberec 0:2 (9, 16)

Padesátka fotek ve fotogalerii.

Zobrazit článek
7. 10.2012

Kadetky - KP Sobota 13. 10. 2012 - ZŠ Vratislavice

Rozpis zápasů:

9.00 hod BV Vratislavice – Loko Liberec ………………

10.10 hod Bižu Jablonec – Tanvald ………………

11.20 hod BV Vratislavie – Tanvald ………………

12.20 hod Loko Liberec – Bižu Jablonec ………………

13.30 hod Loko Liberec – Tanvald ………………

14.40 hod BV Vratislavice – Bižu Liberec ………………

Hraje s...

Zobrazit článek
6. 10.2012
Top image

Starší žákyně - druhé místo v kvalifikaci!!

Naše starší žákyně hrály v sobo tu 6. 10. 2012 kvalifikaci v novém ročníku Krajského přeboru ve volejbalu, která se konala na ZŠ Ještěďská.

Ve svém prvním zápase v nové sezóně porazily tým Technické Univerzity "B" 2:1!!!

Pak sice prohráli s týmem Ještědské 0:2, ale celkové druhé místo je velkým úspěchem.

Jak Technička, tak Ještědská jsou dlouholetě specializované na volejbal, sbírají talenty z Liberce a trénují mnohem déle a častěji. To náš klub zatím mám žákyně jen z Vratislavic a trénuje dvakrát týdně.

V krátkodobé existenci našeho klubu to jsou první vítězství v této kategorii a soutěži :-)

Zobrazit článek
3. 10.2012
Top image

Míčovky vítězně v minivolejbalu na Dukle.

V neděli 30. 9. 2012 odpoledne byl velký přípravný turnaj minivolejbalu v hale Dukly Liberec. Účastnila se ho družstva z Dukly Liberec, BV Vratislavice, Mnichova Hradiště, Nového Boru, Mladé Boleslavi a další.

Turnaj měl dvě kategorie vždy tříčlenných družstev – modrý minivolejbal (hraje se volejbal na menší hřiště) a oranžový minivolejbal (kde se míč může chytit, ale odbíjet se musí volejbalovým způsobem).

Celým turnajem oranžového minivolejbalu bez porážky prošlo naše družstvo ve složení Klárka Kulhavá, Katka Dlouhá a Adriana Peřinová. Získali tak zlaté medaile.

V modrém minivolejbalu nás zastupovala jen dvojice Martin Lank a Bára Podzimková, pro zranění se nezúčastnila Terka Kleinerová, ostatní nemohli z rodinných důvodů. Škoda. Přesto bojovali a dobře reprezentovali Vratislavice.

Děkuji zúčastněným rodičům za podporu a pomoc.

Zobrazit článek
30. 9.2012
Top image

Příspěvky 2012 - splatnost do října 2012

Kadetky, starší žákyně – 300,- Kč

Juniorky – 720,- Kč

Každé naše družstvo hraje soutěž organizovanou ČVS (Český volejbalový svaz). Za každou soutěž musíme platit startovné, za každého hráče licence, platíme rozhodčí, platí i trenéři, že vedou družstvo na zápas.

Příspěvky prosím na účet BVV - 2...

Zobrazit článek