Články

12. 11.2012

Mladší žáci - sobota 17. 11. Česká Lípa

Tomáš Budský, Tomáš Rous, Martin Lank a Abdu Karimov budou reprezentovat v České Lípě náš klub.

Hraje se v tělocvičně - ZŠ Lada, Šluknovská 2904.

Kluci pojedou patrně vlakem - v 6.28 z Liberce, příjezd do Č. L. v 7.33 a odtud 7.49 jede bus 203 až na konečnou zastávka hotel Kahan a pak pár...

Zobrazit článek
3. 11.2012
Top image

Velký úspěch volejbalových žákyň

V sobotu 3. 11. 2012 v České Lípě na krajském volejbalovém turnaji našich šest děvčat dokázala neuvěřitelné. Bojovností, zaujetím i svým volejbalovým umem vratislavická děvčata porazila družstvo sportovní volejbalové školy Ještědská Liberec.

K tomuto velkému úspěchu předcházelo vítězství nad družstvem Doksy. V turnaji naše děvčata prohrála jen s TU „A“ a tak skončila v nejlepší skupině krajského přeboru na 2.místě.

Skvělou atmosféru a velkou radost si udělali: Kája Adamcová, Johana Bocheňská, Jitka Pavlatová, Míša Kocourová, Katka Vacková a Kája Smolíková. Současně je to velký trenérský úspěch Jardy Bocheňského.

Zobrazit článek
1. 11.2012
Top image

Míčovky řádily na písku - Praha Pankrác

V sobotu 27. 10. 2012 do Prahy do největšího krytého beachvolejbalového areálu v ČR odjeli míčovky Denisa Franzová a Dlouhá Adéla, Terka Švihlíková a Plašil Adam, Katky Rohlenová a Havrdová, Adriana Peřinová a Kačka Dlouhá, Pavlatová Lucka a Denisa Janečková, Terka Kleinerová a Lucka Toločková.

Všichni si zahráli turnaj v beach přehazované a ty starší i turnaj v minibeach. Všechny naše děcka musíme pochválit, hrály s nadšením a zaujetím.

V beachpřehazované jsme měli vratislavické finále, které nakonec jen těsně vyhrály Adriana s Kačkou před Terkou s Luckou. Ti jim pak porážku oplatili v turnaji minibeach.

Děkujeme prezidentovi klubu a mamince Adriany Šarce za dopravu a koučování dětí. Bez nich by akce nemohla proběhnout.

Fotky ve fotogalerii nebo níže.

Zobrazit článek
28. 10.2012
Top image

Český pohár - úspěch juniorek

Volejbalový Český pohár juniorek a kadetek začal 27. a 28. října 2012 velkým dvoudenním turnajem všech přihlášených týmů v hale Slavie Hradec Králové. Z těchto týmů se kvalifikuje do hlavní soutěže 24 týmů, které jsou rozděleny dle výsledků do 3 skupin po 8 týmech.

Liberecký kraj zastupovaly týmy Beach Volley Vratislavice a TJ Turnov. Tým BV Vratislavice měl velmi těžkou základní skupinu, když v ní byly mimo Vratislavic jen extraligové týmy VK Slavia VŠ Plzeň, TJ Červený Kostelec a SK Slavia Kometa Praha.

Vratislavická děvčata v prvním zápase s plzeňským volejbalovým střediskem na začátku projevila zbytečný respekt a méně herních zkušeností. TJ Červený Kostelec je dlouholetý účastník extraligových soutěží mládeže a jeho herní kvalita je zřejmá. A tak první dva zápasy prohráváme 0:2. Nicméně se rozehráváme a po dobrém výkonu porážíme pražskou Slávii 2:0.

V další části turnaje už kompletní Vratislavice (z Prahy přijela studentka Petra Charyparová) postupně porazily týmy Bzence, Duchcova a Poličky. Během turnaje se projevila síla Vratislavic, kdy i zdánlivě ztracené sety (1:7, 8:17) nakonec vyhrály.

BV Vratislavice ve složení Bartoňová, Charyparová, Pokorná, Stašáková, Kvapilová, Vazačová, Svobodová, Kollertová a Patzaková se nakonec kvalifikovaly do druhé osmičky týmů soutěže.

TJ Turnov společně s týmy Střešovic, Plzně, Děčína, Přerova, Slavie HK, Karlových Varů a Červeného Kostelce jsou mezi nejlepšími týmy.

Zobrazit článek
23. 10.2012
Top image

Pankrác sobota 27. 10. - ZMĚNA!!

![](20111203_pankrac_mic_21.jpg)_**Aktuálně: Verča Drechslerová má teploty a tak nejede ani Lenka Máchalová.**_ V pondělí si přijďte pro peníze.
V **sobotu 27. 10. 2012** mají sraz na **Fügnerce** v **6:45** hod: **_Denisa Franzová a Dlouhá Adéla, Lenka Máchalová a Drechslerová Verča, Terka Švihlí...

Zobrazit článek
21. 10.2012
Top image

Juniorky v krajském přeboru porazil Turnov

Naše juniorky zahájily krajský přebor v neděli 21. října 2012 turnajem ve Varnsdorfu.

V prvním zápase Vratislavické juniorky porazily domácí Varnsdorf 2:0, následně proti Bižulterii Jablonec si připsaly další výhru 2:0. Stejně jako družstvo Turnova.

Při vzájemném zápase neporažených družstev BV Vratislavic a Turnova byl vidět pohledný volejbal. První set byl po výpadku Vratislavic ve střední části setu plně v moci Turnova. Druhý set naše děvčata dokazovaly, že umí také bojovat a hrát hezký a pohledný volejbal. V rozhodujícím setu rozhodovaly maličkosti a díky několika chybám Vratislavic v koncovce se nakonec Turnov radoval z vítězství 15:13.

Vyrovnanost týmů je nejlepší pozvánkou na další turnaj krajského přeboru, který se koná 2. prosince 2012 právě ve Vratislavicích.

Zobrazit článek
20. 10.2012

Uzávěrka objednávek dresů a účast na přehazované

V pondělí 22. 10. na tréninku uzavírám možnost si doobjednat modrý dres se jménem hráče. A také uzavíráme přihlášky na turnaj v přehazované a minibeach v sobotu 27. 10. 2012 na Pankráci.

Zobrazit článek
20. 10.2012
Top image

První turnaj krajského přeboru - minivolejbal žákyň

19 družstev mladších žákyň z celého libereckého kraje se v sobotu 20. října 2012 sjeli na volejbalový turnaj do ZŠ Ještědské.

Beach Volley Vratislavice zastupovaly dva týmy: "A" Kačka Dlouhá, Káťa Mráčková a Aďa Peřinová, za "B" hrály Terka Kleinerová, Lůca Toločková a Báru Podzimkovou dobře zastoupila Káťa Šolcová.

Tým "B" dva zápasy vyhrál, dva prohrál a k tomu jednou remizovaly 1:1. Což je dobrá výchozí pozice do dalších turnajů, kde by měly nastoupit v druhé nejlepší skupině.

Naše "A" bylo na turnaji jasně nejmladší. Z fotek můžete posoudit, jak těžkou úlohu děvčata měly. Ale bojovaly, hru si užívaly a často byly jen bod od výhry.

Zobrazit článek
20. 10.2012

Juniorky - KP - Varnsdorf

V neděli 21. 10. 2012 odjezd do Varsndorfu - 7.00 hod Terka Proseč, 7.05 Ani Rochlice Audi, 7.10 Fügnerova všichni ostatní.

Zobrazit článek
14. 10.2012
Top image

Mladší žákyně - první turnaj - sobota 20. 10. - ZŠ Ještěďská

V sobotu 20. října 2012 od 9 hod (sraz ještě upřesníme) na ZŠ Ještěďská je první turnaj trojic v minivolejbalu. Hraje se normální volejbal jen na menší hřiště, první míč nesmí jít přes síť.

Plánuji, že turnaje se zúčastní: Terka Kleinerová, Bára Podzimková, Toločková Lucie, Mráčková Katka...

Zobrazit článek