Články

5. 12.2012

Turnaj v neděli 9.12. na ZŠ Sokolovské

Turnaje v neděli 9. 12. 2012 od 9 hod se už hraje (sraz v 8.30 hod) v tělocvičnách ZŠ Ještědské. Za náš klub se zúčastní: Tomáš Budský, Tomáš Rous, Lukáš Charypar, Kačka Šolcová a Karolína Smolíková.

Já jsem bohužel v Praze, dohled mají rodiče.

Zobrazit článek
2. 12.2012
Top image

Oslabené Vratislavice druhé - krajský přebor - juniorky

V 3. kole krajského přeboru si naše juniorky oslabené o zraněnou Aničku a Adrianu udržely druhou pozici v krajském přeboru. Turnaj se hrál v naší tělocvičně a zúčastnily se ho s námi týmy Turnova, Tanvaldu a Varnsdorfu.

Zajímavý byl už první zápas s Tanvaldem, který měl nebezpečné podání a dobrou hru v poli. Nakonec díky zlepšenému výkonu a publiku jsme vyhráli 2:1, 15:8 v tiebreaku.

Pak přišel na řadu zápas s vedoucím Turnovem, kde jsme stejně jako v 1. kole hráli rozhodující tie-break. Ten byl ale tentokráte po chybném rozhodnutí rozhodčího a následné ztrátě naší koncentrace v jasné režii Turnova a skončil 8:15. Nicméně byl vidět zajímavý a celkem kvalitní volejbal. Děvčata si pochvalovala atmosféru v tělocvičně a děkují publiku za podporu.

V závěrečném utkání jsme celkem jasně přehráli Varnsdorf.

Přes veškeré nemoce a komplikace je druhé místo úspěchem týmu, kde si každý musel rychle zvykat na novou pozici i roli na hřišti.

Za BV Vratislavice hrály: Petra Charyparová, Lucie Pokorná, Gabi Vazačová, Teri Kvapilová, Terka Stašáková, Bára Svobodová, Nikola Patzaková, Kačí Hlubučková a Anežka Straková.

Zobrazit článek
28. 11.2012
Top image

Neděle 2. 12. - krajský přebor juniorek a focení klubu

V neděli u nás v tělocvičně ZŠ Vratis lavice proběhne turna j krajského přeboru juniorek. A zároveň v elké focení všech členů klubu.

Časový harmonogram: 8 hod - juniorky sraz, 9 hod první zápas s Jiskrou Tanvald, 9.40 hod focení všech č lenů našeho klubu, 10.1...

Zobrazit článek
28. 11.2012
Top image

Starší žákyně - v sobotu 1. 12. se nehraje

Turnaj starších žákyň je přeložen na 9. 12. 2012. Většina z vás nemůže a tak jsem domluvil náhradní zá pasy: ve čtvrt ek 6. 12. hrajeme od 17 hod na ZŠ Dobiášova s TU a o týden později - 13. 12 . hrajeme na Ještědské.

Ještě se musíme domluvit s Českou...

Zobrazit článek
25. 11.2012
Top image

Smolný víkend juniorek

Opravdu smolný víkend jsme zažili na prvním kole Českého poháru juniorek v Hradci Králové.

Už nominace byla napínavá, nakonec Šimi s Adél nejely ze studijních důvodů, Gabi teploty. Nakonec v sedmi se dá také v pohodě hrát, jsem si říkal.

První zápas jsme hráli proti Svitavám, opravdu vysoké dívky. Chtěli jsme je zaskočit, že bude pozornější a nebudeme dělat chyby a dostaneme je pod tlak, kdy budou chybovat. Jsou více trénovaní a o dost vyšší, tak je chceme zaskočit. Opak je pravda, my kupíme chyby a oni se dostávají do pohody. První set jasně prohráváme. Do druhého jdeme, že není co ztratit a že si hezky zahrajeme. A ejhle, už jim stačíme a je z toho zajímavé utkání. Nakonec nešťastně prohráváme 27:25. Svitavy jsou náš hlavní soupeř v boji o první desítku v ČP.

Následně porážíme Třebín i Poličku a jdeme na suverénně nejlepší tým, Juniorky z Brna - volejbalové středisko podporované svazem a městem. Jsou výrazně lepší, ale bojujeme. Bohužel v prvním setu se zraní naše blokařská opora Anička, což následně ovlivní celý turnaj. Nakonec prohráváme.

Posledním zápasem soboty je boj s Kometou Praha (Slavia Praha). Po neuspořádané hře (Kuba musí hrát na bloku, ale hraje dobře) a nemožností střídat, bojovností vyhráváme v tie.breaku 16:14. Sláva. Sláva.

V neděli je smolný víkend dokonán. V prvním zápase si podvrkne kotník Paty a pak Lůca. A tak poslední zápasy, které bychom měli vyhrávat prohráváme - nejdříve s Chodovem a pak s Hradcem.

Velmi dobře známe ambulanci v hradecké fakultní nemocnici a večeře v restauraci IL TORO také nebyla vůbec špatná.

57 fotek ve fotogalerii.

Zobrazit článek
19. 11.2012

Mladší žákyně v České Lípě

Adri Peřinová, Kačka Mráčková, Katka Dlouhá a Niky Valentová jako BV Vratislavice "A" (jasně nejmladší na turnaji) a Bára Podzimková, Anička Fořtová a Lucka Toločková jako BV Vratislavice "B" hrály krajský přebor mladších žákyň v České Lípě.

Mladší "A" tým měl problémy s podáním, jakmile h...

Zobrazit článek
19. 11.2012
Top image

Kadetky hrály krajský přebor

Další kolo krajského přeboru kadetek jsme odehráli v sobotu 17. listopadu v hale Lokomotivy Liberec. BV Vratislavice měly v sestavě: Nikolu Patzakovou, Adél Kollertovou, Terezu Šimkovou, Anežku Strakovou, Gábi Čermákovou, Anetu Futerovou, Kačí Hlubučkovou, Míšu Sémovou a jako libero Míšu Kocourovou.

Tuto soutěž jsme přihlásili, aby mladé hráčky, které tolik nehrají v juniorkách, získaly herní zkušenosti a s radostí si zahrály. Což se v prvním zápase vůbec nedařilo. Výsledek proti favoritovi nakonec nebyl špatný (ve střední části jsme s nima drželi krok i skóre), ale ten projev nebyl vůbec týmový a radostný. S domácí Lokotkou prohráváme 0:2.

Po domluvě v šatně, jsme proti nakonec vítězovi celého turnaje, Turnovu, odehráli naopak bojovný, nadšený a týmový výkon. Celou halu zaujal zejména druhý set, který dopadl 33:31 pro Turnov (celý zápas 0:2), ale my jsme měli hodně setbolů a byli jsme opravdu blízko vítězství.

A jak už to bývá, poslední zápas se nám zase moc nepovedl. S Tanvaldem jsme také prohráli 0:2, kdy jsme si mysleli, po dobrém výkonu s Turnovem, že vše půjde samo. Ale ono nešlo.

Všechny tyto zápase snad přinášejí pro každého mnoho zkušeností, jak správně hrát a chovat se na hřišti.

Celkové výsledky soutěže jsou zde.

Zobrazit článek
18. 11.2012

Trénink pole v Japonsku

Zřejmě něco špatně udělala v tréninku nebo v zápase a tak trénovala trochu více . . . , no podívejte se:

Zobrazit článek
14. 11.2012

Zatím nejedou!! - Mladší žáci - sobota 17. 11. Česká Lípa

Tomáš Budský, Tomáš Rous, Martin Lank a Abdu Karimov nemají dospělý doprovod do Č. Lípy a tak zatím nemohou jet.

Zobrazit článek
12. 11.2012

Mladší žákyně - turnaj Česká Lípa - neděle 18. 11. 2012

Dvě družstva pojedou v neděli 18. 11. do České Lípy do tělocvičny ZŠ Lada, Šluknovská 2904.

První družstvo ve složení Kačky Dlouhá a Mráčková, Adriana Peřinová. Druhé družstvo: Bára Podzimková, Lucka Toločková a _Nikol Valentová_.

Zase se bude hrát asi od 9 hod, pojedete s dědou od Adria...

Zobrazit článek